Cisco Certified Refurbished Equipment

Cisco refurbished

Ga direct naar onze Cisco product pagina klik hier

Cisco Certified Refurbished apparatuur is Cisco hardware die volledig is gerenoveerd door Cisco fabrieksspecificaties en deze wordt door dezelfde productielijn ”Refurbished” als waar de nieuwe apparatuur door Cisco wordt vervaardigd.

De Cisco Refurbished apparatuur wordt  door Cisco ondersteund door dezelfde garantie, onderhoud en support opties als het equivalent nieuwe Cisco-product.

Een groot deel van de functionaliteit van geavanceerde netwerkapparatuur is software en firmware gedreven.

Gebruikte Cisco apparatuur, op de juiste wijze gerenoveerd, geladen met up-to-date-firmware en software, en binnen de productspecificaties, kan worden verwacht dat langdurige technische werking van de duur van voorgenomen levensduur van het product.

U kunt als klant van RefurbIT optimaal gebruik maken van de extra voordelen van het gebruik van Cisco Revitalized producten (Cisco Refurbished) dankzij onze jarenlange ervaring met deze producten kunnen wij u adviseren, hulp bieden bij het implementeren en de aanschaf van de Cisco certified used producten.

U kunt een optimale mix maken van nieuw en Cisco refurbished producten ten einde uw IT budget te optimaliseren en kosten te besparen. U draagt hierbij bij aan het nieuwe groene denken en handelen binnen de IT industrie en aan een betere leefomgeving.

Kortom er zijn meerdere redenen om voor deze route te kiezen.

Meer informatie neemt u contact op met de Cisco account manager op tel: 0343-529099 of mailt u naar cisco@refurbit.nl