HP Renew Programma

 5 redenen om HP Renew te kopen

Great Value for Money

Meer waarde voor uw geld

HP Renew biedt een uitgebreid portfolio aan remanufactured HP-producten en -oplossingen om te voldoen aan uw zakelijke behoeften, met een extreem aantrekkelijke prijs. HP Renew-producten bieden dezelfde betrouwbaarheid en prestaties als nieuwe HP-producten, maar zijn minstens 15 % goedkoper dan het equivalente nieuwe product. Indien u een beperkt IT-budget hebt, is HP Renew het perfecte alternatief. Het programma biedt u oplossingen van topkwaliteit tegen een lagere kostprijs.

HP Certified Quality

Gecertificeerde HP-kwaliteit

HP Renew-producten zijn gegarandeerd zo goed als nieuw. Alle HP Renew-producten ondergaan een volledig remanufacturing en testproces bij HP, waardoor ze opnieuw voldoen aan de gecertificeerde HP-normen. Alleen dan komen ze in aanmerking voor een volledige HP-garantie, die de HP-kwaliteit en -betrouwbaarheid garandeert. HP legt haar volledige technologieportfolio strikte kwaliteitsnormen op en zorgt ervoor dat remanufactured producten dezelfde prestaties en betrouwbaarheid bieden als nieuwe producten.

Full HP Warranty

Volledige HP-garantie

HP Renew-producten worden gedekt door de volledige HP-garantie. Dezelfde garantie die wordt aangeboden bij de aankoop van een nieuw HP-product, vanaf de datum van de aankoop. HP Renew-producten krijgen uitsluitend de volledige garantie nadat ze de strikte kwaliteitstests van HP hebben doorstaan, deze garanderen HP-kwaliteit en -betrouwbaarheid. Bijkomende service en supportopties zijn beschikbaar om de oorspronkelijke HP-productgarantie aan te vullen.

Broad Range of HP Solutions

Breed portfolio HP-oplossingen

Is uw onderneming op zoek naar een nieuw IT-platform of wenst u het bestaande platform te behouden of op te waarderen? HP Renew biedt u een uitgebreid portfolio aan high-end enterprise producten die voldoen aan uw zakelijke behoeften. HP Renew-producten komen van voorraad overschotten, demovoorraad, professionele huur- of inruilprogramma’s. U krijgt dus toegang tot een breed spectrum van nieuwe, bestaande en zelfs niet langer nieuw verkrijgbare HP-technologieën.

Eco-friendly

Ecologisch

Begin nu met het maken van duurzame keuzes voor de planeet met HP Renew. Door remanufacturing en hergebruik van demo, loan of testunits zorgt HP Renew ervoor dat deze producten volledig worden gebruikt. HP Renew zorgt ervoor dat uw ecologische voetafdruk wordt verminderd door gebruik te maken van een betaalbaar alternatief voor uw zakelijke behoeften.

Blades

Blades

Vereenvoudig een groeiende multi-serveromgeving met een modulaire infrastructuur geconsolideerd om uw bedrijf te helpen om meer tijd, energie en geld te besparen.

Meer informatie

Netwerken

Networking

Stroomlijn uw netwerk om uw bedrijf een concurrentievoordeel te geven met een volledige en uniforme oplossing die de complexiteit verminderd en tegelijk de flexibiliteit van uw bedrijf verhoogt.

Meer informatie

Servers

Servers

Transformeer uw technologie-infrastructuur met onze uitgebreide lijn van servers met maximale prestaties en beschikbaarheid ontworpen om te voldoen aan uw zakelijke behoeften.

Meer informatie

Opslag

Storage

Combineer maximale schaalbaarheid, superieure prestaties en gecentraliseerde managementtools met toonaangevende opslagoplossingen voor het bedrijfsnetwerk.

Meer informatie