IBM Certified Pre-owned Equipment

Certified Used LogoIBM Certified Used products

Wij zijn als specialist en geauthoriseerd IBM Business partner op dit gebied zeer actief wij maken IBM-oplossingen met IBM Certified used Equipment.

Wij leveren aan de gehele benelux IT-apparatuur die door IBM zelf geschikt is gemaakt voor hergebruik, getest, gecertificeerd en gegarandeerd wordt door IBM – voor een prijs die tot 65 procent lager is dan de oorspronkelijke prijs. Wanneer u voor hergebruik geschikt gemaakte IBM Certified Pre-owned Equipment koopt, weet u vooraf dat u kwaliteitsgarantie hebt. dit doet IBM via een speciaal programma waarbij u standaard 3 maanden garantie heeft op de Certified pre-owned Euipment.

De voordelen:

  • Alle IBM Certified Pre-owned Equipment wordt geleverd als nieuw met alle essentiële items.
  • De installatieprijs is beschikbaar op aanvraag.
  • Deze wordt gedekt door ons 90 Day Quality Satisfaction Programma.
  • Als u de aankoop verricht als onderdeel van een bredere IBM-oplossing, kunt u een IBM-onderhoudsplan selecteren waaronder zowel de nieuwe als de hergebruikte elementen vallen.

Elk hardware onderdeel van de IBM Certified Pre-owned Equipment is geschikt gemaakt voor hergebruik, getest en gecertificeerd door IBM.Voor meer informatie neemt u contact op met onze IBM account manager op IBM@refurbit.nl