IBM Storage

SAN                                                                         Offerte aanvragen

IBM System Storage-oplossingen kunnen helpen bij het automatiseren en vereenvoudigen IT-activiteiten, zodat u zich kunt concentreren op uw zakelijke behoeften en minder tijd besteden aan het beheer van uw infrastructuur. Een volledige integratie testen met IBM-servers, software, SAN-switches en-opslag biedt vereenvoudigd klant installatie die de verwachtingen voldoet. IBM TotalStorage Productivity Center for Fabric biedt ondersteuning voor heterogene SAN-stoffen met inbegrip van Brocade, Cisco, McDATA, QLogic en Emulex schakelaars met end-to-end performance management. IBM is de interoperabiliteit marktleider in het aanbieden van ondersteuning voor heterogene Brocade, Cisco en McDATA schakelaar stoffen.

IBM System Storage DS8000                                   Offerte aanvragen

De IBM System Storage DS8000-serie is ontworpen om een breed scala aan opslag workloads die er bestaan ​​in de huidige complexe datacenter, doet het effectief en efficiënt beheren. Het bewezen succes van dit vlaggenschip IBM schijf-systeem is een direct gevolg van zijn buitengewone flexibiliteit, betrouwbaarheid en prestaties, maar ook van haar vermogen om de behoeften van een steeds veranderende wereld te voldoen.

IBM Storwize V7000                                                   Offerte aanvragen

IBM’s Storwize V7000 en V7000 Storwize Unified zijn gevirtualiseerd storage-systemen ontworpen om workloads te consolideren in een enkel opslagsysteem voor eenvoud van beheer, lagere kosten, uiterst schaalbare capaciteit, prestaties en hoge beschikbaarheid. Ze bieden verbeterde efficiëntie en flexibiliteit door middel van ingebouwde solid state drive (SSD) optimalisatie, thin provisioning en niet-verstorende migratie van gegevens van bestaande opslag. Ze kunnen ook virtualiseren en hergebruiken van bestaande disk systemen met een groter potentieel rendement op de investering. Storwize V7000 en V7000 Unified ondersteunt nu geïntegreerd real-time compressie, waardoor opslag van maximaal vijf keer zoveel actieve primaire gegevens in dezelfde fysieke ruimte voor buitengewone niveaus van efficiëntie.

 

Disk storage systems                                                                      

Enterprise

Midrange

Expansion