Inkoop expertise

sell your hardware
Refurb IT  kan uw organisatie blijvend voorzien als het gaat om state-of-the art,  End-of-life, WDFM of Certified Refurbished hardware. Hierbij moet u denken aan hele server systemen, van low-end tot aan Enterprise, alle bijbehorende netwerkapparatuur, server uitbreidingen, server vervanging, upgraden van bestaande servers alswel het leveren van server onderdelen, en spare parts.Wij staan altijd voor u klaar met de juiste oplossing.Tegen de allerscherpste prijs.
De fabrikant is niet geinterresseerd in uw daadwerkelijke probleem met betrekking tot een verouderde standaard, deze is gebaat bij zijn nieuwe productlijn lancering en om deze zo snel mogelijk vermarketen, wat betekent dit voor u? als uw huidige budget niet toe laat om uw IT infrastructuur te vervangen door middel van nieuwe  technologie en servers en dat terwijl uw huidige infrastructuur is net 1 jaar oud.U wilt direct een oplossing voor uw uitdaging? uw uitdaging : onze kennis, uw probleem : onze oplossing
Wij kunnen uw gehele inkoopproces voor u helpen verbeteren, niet alleen besparen we u geld maar ook een hele hoop tijd & frustratie. Bel met RefurbIT op 0343-529099 en uw business case wordt direct behandeld, besproken en in overleg met u opgelost door een van onze specialisten.Gaat het u niet snel genoeg via het kanaal van de distributeurs waar de fabrikanten reguliere afspraken mee hebben gemaakt. De levertijd bij RefurbIT is op werkdagen gegarandeerd binnen 72 uur van deur-tot-deur.