Inruil & recycling hardware

cisco used
Ruil uw IBM, Cisco, NetApp, EMC  hardware in en koop tevens bij ons uw nieuwe hardware met een extra korting over een al erg scherpe inkoopprijs! Inruilen betekent voor u extra voordeel! En u bent gelijk van uw overtollige hardware af.Wat gebeurt er met de gegevens die nog steeds is geïnstalleerd op mijn oude server, PC of laptop?
Wij bieden u de mogelijkheid voor het wissen en af te vegen de gegevens van uw apparatuur of die van uw klant. Tegen een scherpe prijs en een zeer betrouwbaar proces.U wilt toch ook voorkomen dat bedrijfskritische informatie in de verkeerde handen terecht komt?Het proces is volledig ingesteld om te voldoen aan de huidige hoogst mogelijke normen die er zijn in dit specifieke gebied van de IT-industrie.Een meer en meer gemeenschappelijk IT-probleem is de verspilling van gebruikte elektronica, mede hierom bieden wij de mogelijkheid om de apparatuur voor u te ‘scrappen ‘ (dit proces beschrijft het demonteren, recyclen en vernietigen van de door u ingeleverde apparatuur), dit proces gebeurt volgens de geldende milieu-eisen (AEEA-verordeningen) en ook hiervan ontvangt u als bewijs voor uw administratie een certificaat.

Hoe werkt het?
U levert de apparatuur zelf bij ons in of onze speciale vrachtwagen komt deze op afspraak bij u op locatie ophalen. Wij nemen deze in en verwerken deze via de speciaal daarvoor geldende milieu & wetgeving. U krijgt een rapport nadat dit proces is uitgevoerd door RefurbIT, RefurbIT  is de juiste partner om uw organistaie hierin te ondersteunen.Blancco
shutterstock_115736503
Hoe kan ik in contact komen met REFURBIT? Via het tabblad contact of neem telefonisch contact met ons op +31 343-529099 of mail uw gegevens naar  Info@RefurbIT.