Legacy expertise

 

Een legacy-systeem is een oude methode, technologie , computer-systeem of applicatie-programma . Het oude systeem zal in gebruik blijven. Zelfs als het niet langer wordt gebruikt, mag het ook in de organisatie als gevolg van de historische rol beïnvloeden.

Historische gegevens kunnen niet worden omgezet in het nieuwe systeem formaat en binnen het nieuwe systeem bestaat al het gebruik van een op maat gemaakte schema zebrapad , of deze kan alleen bestaan ​​in een data warehouse . In beide gevallen, het effect op de business intelligence en operationele rapportage kan aanzienlijk zijn. Om uiteenlopende redenen kan een legacy systeem verder worden gebruikt, soms goed voorbij de leverancier ondersteunde levensduur waardoor ondersteuning en onderhoud uitdagingen met zich mee brengen. Hier kunnen wij u met onze legacy expertise continuiteit in bieden.

Het kan zijn dat het systeem nog steeds voorziet in de behoeften van de gebruikers, zelfs nu er nieuwere technologie of efficiëntere methodes beschikbaar zijn. Echter, de beslissing om een oud systeem te houden kan worden beïnvloed door economische redenen, zoals return on investment uitdagingen of vendor lock-in , de inherente uitdagingen van change management , of een verscheidenheid van andere redenen dan functionaliteit.

U wilt geen NEE als antwoord horen wanneer u uw IT infrastructuur wilt uit breiden en men u verteld bij de distributeur, dat de benodigde uitbreiding of upgrade uit het assortiment van de fabrikant is gehaald en ”Withdrawn from marketing is”?

U wilt helemaal niet overstappen naar een nieuwe standaard?

U wilt direct een oplossing? dan bent u hier bij onze specialisten met de juiste expertise voor een uitbreiding of upgrade voor ”Systemen met ervaring”op het juiste adres.

Ontzorg uzelf van de standaardisatie -en leverings problematiek met en bij uw fabrikant

Wij kunnen u helpen bel met RefurbIT op 0343-529099 en uw probleem wordt direct behandeld, besproken en in overleg met u opgelost door een van onze specialisten.Gaat het u niet snel genoeg via het kanaal van de distributeurs waar de fabrikanten reguliere afspraken mee hebben gemaakt. De levertijd bij RefurbIT is op werkdagen gegarandeerd binnen 72 uur van deur-tot-deur.

Refurb IT  kan uw organisatie blijvend voorzien als het gaat om state-of-the art,  End-of-life, WDFM of Certified Refurbished hardware. Hierbij moet u denken aan hele server systemen, van low-end tot aan Enterprise, alle bijbehorende netwerkapparatuur, server uitbreidingen, server vervanging, upgraden van bestaande servers alswel het leveren van server onderdelen, en spare parts.Wij staan altijd voor u klaar met de juiste oplossing.Tegen de allerscherpste prijs.

Laagste prijs garantie op onze offerte! krijgt u ergens een betere aanbieding kom met uw offerte bij ons terug en wij geven u een scherpere prijs.

Wij staan bekend als gespecialiseerd leverancier die onderdelen en systemen aanbied voor een scherpe prijs, snel, betrouwbaar, en flexibel te zijn. Door onze beloftes na te komen of te overtreffen, streven wij er naar de meest betrouwbare IT bemiddelaar van Nederland te zijn. Uw vraag en ons aanbod maken dat we samen succesvol kunnen zijn in de huidige tegenzittende economische markt. Juist in deze tijden kunnen wij samen met u de klant een kostenbesparende oplossing bieden.

We verkopen direct van voorraad Cisco netwerkapparatuur, HP, NetApp, EMC , Dell, SUN, en IBM Servers, components en spare-parts