Migratie & logistieke diensten

Wij hebben zeer veel ervaring met migratie-verhuizings trajecten. Een speciaal team allen gecertificeerd voor zowel installatie, racking, bekabeling van IT omgevingen. Alswel voor de demontage IT omgeving, recycling, en eventuele bemiddeling voor de verkoop en afvoer van uw oude omgeving.

Het installeren van nieuw aangekochte Hardware of demonteren van een bestaande omgeving op locatie.

Heeft u tijdelijk “extra specialistische handjes” nodig tegen een marktconform tarief zijn wij de partij om u te ontzorgen van uw migratie ”hoofdpijn”. Bel RefurbIT op 0343-529099 of stuur een email naar info@refurbit.nl

Eventueel opslaan van verouderde of in-courante ICT apparatuur kunnen wij ook voor u verzorgen indien er vanuit de interne organistaie nog geen beslissing is genomen wat te doen met de gedeinstalleerde apparatuur. Wij verzorgen verkoop van uw verouderde omgeving, mocht er hier nog een bepaalde waarde aan zitten. Dan bemiddelen wij voor u de beste prijs en verzorgen de verdere logistieke afwikkeling en betaling voor u.

Het vervangen of verhuizen van uw IT omgeving  naar een andere locatie zowel inpandig als naar een off-site locatie gaat vaak gepaard met veel stress en mankracht. De expertise is hiervoor vaak niet in huis en het gaat vaak om zeer grote en moeilijk handelbare apparatuur. Wanneer u zelf geen tijd of middelen heeft om een dergelijk traject uit te voeren, kunt u onze hulp inschakelen. Wij hebben de expertise, kennis en juiste mensen om deze ingewikkelde moeizame trajecten u uit handen te nemen.

Wij hebben hiervoor een speciale vrachtwagen met een laadvermogen van 12ton beschikbaar en mensen die zeer flexibel meedenken als het gaat om uw planning.